S.T. Dupont Snijder met dubbel mes en sigarenstandaard Trinidad Zwart Goud 003477

S.T. Dupont Snijder met dubbel mes en sigarenstandaard Trinidad Zwart Goud 003477


-10% Korting
€ 207,00
€ 230,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Over 2-6 weken weer beschikbaar.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

S.T. Dupont Trinidad dubbele messensnijder met sigarenstandaard


De S.T. Dupont Trinidad Double Blade Cutter met Sigarenstandaard maakt deel uit van de gelimiteerde editie gecreëerd door S.T. Dupont en Habanos S.A. om de 55e verjaardag van het merk Trinidad te vieren. Het Trinidad huismonogram siert deze sigarenknipper en standaard, met op elk stuk de trotse handtekening van het huis en de speciale "55" afbeelding die de verjaardag van de Trinidad sigaren viert.

  • **Ontwerp en materialen:** De sigarenknipper is versierd met glanzende lak en vergulde fittingen, waardoor het een elegante en luxe uitstraling heeft. Het Trinidad merkmonogram is harmonieus geïntegreerd in het ontwerp.

  • **Speciale Kenmerken:**

    • De knipper met dubbele bladen maakt een precieze en schone snede van de sigaar mogelijk, terwijl de geïntegreerde sigarenstandaard een stijlvolle en praktische houder biedt.

    • Dit 2-in-1 sigarenaccessoire biedt een elegante manier om uw sigaar vrij te laten rusten, waardoor het zowel functioneel als esthetisch mooi is.




S.T. Dupont is een gerenommeerde Franse luxefabrikant die al sinds 1872 bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap en design. Naast aanstekers en sigarenaccessoires produceert het bedrijf ook hoogwaardige schrijfwaren, lederwaren en andere accessoires. De samenwerking met Habanos S.A. onderstreept de toewijding van S.T. Dupont aan traditie en innovatie in de wereld van de sigarencultuur, vooral door de viering van de 55e verjaardag van het merk Trinidad op het Festival del Habano 2024 in Cuba.


Modell:
003477
Type knipper:
Knipper met dubbele messen
Materiaal van messen:
Roestvrij staal
Aantal messen:
2
Max ring maat:
60
Kleur:
Goud, Zwart
Merk:
S.T. Dupont
Ean code:
3597390300683
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst