S.T. Dupont Defi Extreme Aansteker Fluo Blauw 021416

S.T. Dupont Defi Extreme Aansteker Fluo Blauw 021416


-10% Korting
€ 243,00
€ 270,00

Gratis verzending
Beschikbaarheid: Over 2-6 weken weer beschikbaar.

Aantal

  • Laagste prijs garantie
    Laagste prijs garantie
  • 100% tevredenheid gegarandeerd
    100% tevredenheid gegarandeerd

S.T. Dupont Defi Extreme Aansteker Fluo Blauw


De S.T. Dupont Defi Extreme Aansteker in Fluo Blue is een nieuwe variant van de populaire en bekende Defi aansteker van S.T. Dupont, nu met levendige kleuraccenten. De Defi is al jaren zeer geliefd bij sigarenrokers en buitensporters. Hij valt op door zijn uitzonderlijk betrouwbare, sterke en windbestendige vlam die zijn eigenaar nooit in de steek laat, zelfs niet bij zeer lage temperaturen, een veel voorkomend probleem bij andere aanstekers.
De matzwarte behuizing van spuitgegoten metaal wordt stijlvol aangevuld door het helderblauwe accent. De blauw verlichte drukknop vormt een mooi en modern contrast met de matte behuizing van de aansteker. De grote en opvallende gasniveau-indicator is bijzonder praktisch om de gasvoorraad altijd in de gaten te kunnen houden. Een ander hoogtepunt is de eenvoudig te gebruiken instelling van de vlamintensiteit aan de onderkant van de aansteker. Hier zit een handig te bedienen wieltje, in tegenstelling tot andere aanstekers die meestal extra gereedschap zoals een schroevendraaier nodig hebben om ze te kunnen afstellen.
Een felrode beschermkap voorkomt dat de ontsteking stoffig of vuil wordt, waardoor de aansteker een langdurig plezier is voor de eigenaar. Deze beschermkap gaat automatisch open als de drukknop wordt ingedrukt en sluit ook weer automatisch. De drukknop is versierd met de kenmerkende Dupont signatuur, waardoor de aansteker een onmiskenbaar accessoire van hoge kwaliteit is.

Ontwerp en materialen:



  • Matzwarte behuizing van spuitgegoten metaal met een helderblauw accent

  • Grote gasniveau-indicator

  • Handige instelling van de vlamintensiteit met een eenvoudig te bedienen wieltje

  • Helderrode beschermkap ter bescherming van de ontsteking

  • Drukknop met S.T. Dupont handtekening


Speciale eigenschappen:



  • Uitzonderlijk betrouwbare, sterke en windbestendige vlam

  • Ideaal voor sigarenrokers en buitenliefhebbers


S.T. Dupont is een gerenommeerd Frans bedrijf dat sinds 1872 bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Naast aanstekers produceert het bedrijf ook hoogwaardige schrijfwaren, lederwaren en andere luxe accessoires. De Defi collectie is speciaal ontworpen voor veeleisende gebruikers die waarde hechten aan betrouwbaarheid en stijl. De aanstekers in deze collectie hebben een sterke en windstabiele vlam, waardoor ze perfect zijn voor het aansteken van sigaren en zelfs onder extreme omstandigheden betrouwbaar presteren.


Modell:
021416
Soort vlam:
Jet vlam
Aantal vlammen:
1
Brandstof:
Brandstof
Raampje voor gasniveau:
Ja
Kleur:
Zwart, Blauw
Merk:
S.T. Dupont
Ean code:
3597390299383
 Klant beoordelingen en recensies
Niemand heeft een review geplaatst